Behöver du hjälp med fasadtvätt

Halloj, vad trevligt att se dig här! Jag hoppas att dagens inlägg kommer intressant och användbart för många av er, jag tänkte prata lite närmare om företaget Putte Panik som har hjälpt mig med fasadtvätt i Värmland.

Som många av er säkert redan vet bor jag precis vid Värnen, så pass nära att jag har utsikt över vattnet från mitt hus. Att mitt hus ligger så nära vattnet har sina för- och nackdelar, jag tänkte idag nämna en nackdel som gjort att jag behövt hjälp med fasadtvätt i Värmland. Närheten till vattnet gör att fasaden på huset lättare blir smutsig, man kan tro att vattnet borde göra motsatten men så är det inte. Efter ett tag i huset märkte jag att fasaden bara blev smutsigare och smutsigare så min man försökte sig på att tvätta den men resultatet var inget vi direkt skröt om, vi kände att det var för mycket jobb för så lite resultat. Av den anledningen valde vi att kontakta Putte Panik som vi tidigare hört om och vi visste att de jobbade med fasadtvätt i Värmland, i hopp om att vår fasad äntligen skulle bli ren. De tog sig an uppdraget om att tvätta vår smutsiga fasad. Deras jobb blev helt klart mycket bättre än det min man hade gjort, på ett snabbt och smidigt sätt tvätta fasaden med hjälp av en högtryckstvätt. Efter deras jobb var äntligen vår fasad ren och fin igen, vilket har gjort att vi redan nu bestämt att vi ska kontakta dem nästa gång vi behöver en fasadtvätt i Värmland och jag kan verkligen rekommendera er att göra detsamma.