Hemstädning för faster i Huddinge

God morgon på er alla fina läsare

Den här veckan kommer min faster att börja få hemstädning. Vi har lyckats övertyga henne om att hon borde börja ta det lugnare och ett sätt att spara på hennes rygg och leder är att anlita hjälp med hemstädning. Vi har hjälpt henne att hitta en städfirma i Huddinge som verkar bra. De har fått bra recensioner och omdömen och när vi ringde och pratade med dem så fick vi ett gott intryck.

I fredags var vi hos min faster och hade en träff med städfirman så att vi tillsammans gick igenom vad hon behöver hjälp med och vilka dagar. Jag visste att min faster skulle känna sig mer trygg om vi var med på det första mötet, nu har hon träffat de och när vi pratade efteråt så sa hon att det kändes bra. Hon fick också en bra känsla av dem så nu det verkligen som rätt beslut att ordna med hemstädning. Hon är ju pigg och så i övrigt, men hon har under flera år fått mer och mer besvär med sin rygg och med sina leder och då kom vi tillslut överens om att detta var en bra lösning för avlastning.

?Det är ju väldig tur att det finns sådan hjälp att anlita och det märks att fler och fler av olika anledningar anlitar städfirma för hemstädning. Många kanske gör det för att få mer tid i vardagen andra har jag hört om som gör det bara för att de kan, för att det känns som en vardagslyx de kan unna sig och det är ju en anledning så god som någon annan. Nu ska jag försöka hitta motivation här på jobbet fast att det hittills har gått lite segt. Ha en underbar dag så hörs vi snart igen!