Hjälp med hemstädning

Men hej igen. Det är alltid så trevligt när ni tittar in hit! Även fast jag är 70 år gammal så tycker inte jag att det är fel att blogga. Man ska ju känna sig modern även fast man inte är 20 år längre. Något som inte känns ungt är min kropp och jag har haft väldiga problem med att ta hand om min lägenhet de sista året och därför har jag veckovis städning av Akut flytt & Städ som hjälper folk med hemstäd på Östermalm bland annat.

Jag har alltid vart den personen som har velat klara av saker själv, men när man kommer upp i åren då man är pensionär och knäna inte fungerar som de ska längre så får man inse att man inte kan göra allting själv. Av denna anledning har jag nu tagit tag i att anlita en firma som hanterar hemstäd på Östermalm där jag bor för att det ska kunna bli rent hemma hos mig igen. Det enda jag orkar med är att plocka undan disk och så vidare men jag har inte möjligheten att till exempel dammsuga längre. Min dotter och min son har hjälpt till med det men jag tycker så synd om dem för de har redan hektiska liv med jobb och barn så de borde inte ta på sig det också. Akut flytt & Städ har vart hos mig i en månad nu, alltså fyra gånger och jag är riktigt nöjd. Personalen är trevlig och det är samma person som städar hos mig hela tiden och det gör att jag känner mig trygg. När man är gammal får man faktiskt ta hjälp av någon som hanterar hemstäd på Östermalm. Jag tycker det är okej och samhället tycker också att det är okej. Ni får ha det så bra så ses vi i nästa text jag skriver.